LED Oorbellen

Met deze gave verlichte oorbellen val jij zeker op! Leuk om te dragen naar een festival of feestje! Hierbij vallen normale oorbellen totaal in het niet. Op het eerste gezicht lijken de oorbellen doorzichtig, maar wacht maar tot je deze in je oor doet en ze aan zet. De oorbel wordt verlicht wanneer jij dit wilt. Dit doe je door het achterkantje aan te drukken zodat deze aansluit op de oorsteker. De oorbellen zijn lichtgewicht en dragen comfortabel. De LED oorbellen zijn verkrijgbaar in roze, wit, blauw, rood, paars, roze, oranje en groen. Ook hebben we een variant die knippert in alle verschillende kleuren. Wij verkopen de LED oorbellen nu via led-oorbellen.nl

Naar de LED Oorbellen

Festivaldoppen

Vind jij het ook zo irritant dat de doppen van de flesjes afgedraaid worden op festivals? Verspilling tijdens het lopen of dansen, altijd oppassen voor wespen, gekken die iets in jouw drankje willen doen? De Festivaldop past op de meest voorkomende flesjes (Evian, Sourcy, Spa en Chaudfontaine en veel soorten fris). Hij is klein en onopvallend dus makkelijk mee naar binnen te nemen op festivals. Druk de dop op de fles en deze wordt goed afgesloten waardoor jij kunt dansen, rennen en springen. Zonder dat je allemaal water of frisdrank over je heen krijgt.

Naar de Festivaldoppen

Flash Tattoos

Flash Tattoos zijn tijdelijke tatoeages die je op verschillende plekken kan plakken op je huid te laten stralen en je festival-look compleet te maken. De Flash Tattoos zijn er in zilver, goud, zwart en wit. De verschillende bandjes kunnen om armen of enkels worden gepakt terwijl je met de vlinder op je rug zeker opvalt. Flash Tattoos blijven ongeveer 3-6 dagen zitten (zolang je er een beetje voorzichtig mee doet) en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn waterproof en veilig voor de huid. Als je een Flash Tattoo in de volle zon draagt en later de flash tattoo eraf is is hij waarschijnlijk nog steeds zichtbaar, doordat de rest van je huid bruin is geworden dus dat is ook nog eens super leuk.

Naar de Flash Tattoos

Festival Brillen

Als je naar een festival gaat is deze festival zonnebril een absolute aanrader. Door de lage prijs is deze bril perfect voor een festival. Hij ziet er goed uit, beschermt jouw ogen tegen de zon en als je hem kwijt raakt is het geen ramp. Houd je dure zonnebril lekker thuis. Daarnaast kan je de kleur afstemmen op jouw outfit in plaats van andersom. Veel brillen nodig? Het is mogelijk om de brillen te laten bedrukken als marketing of merchandise. Zet jouw bedrijfslogo of festivallogo op de bril! 

Naar de Festival Brillen

Festgear!
De plek voor een mooi feest

Bij Festgear verzamelen wij voor jou handige, leuke of unieke producten voor de mooiste feestjes. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan onze website, producten en verzending. Desondanks kan het voorkomen dat iets niet helemaal naar wens verloopt of dat je een mooi idee hebt voor op de website. Neem in dat geval contact op met info@festgear.nl

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren en een passende oplossing te vinden of onderzoeken de mogelijkheden voor jouw ideeën. Ook bij e-mail verkeer geldt dat wij, om de kosten van onze producten laag te houden, een minimale personele bezetting hebben waardoor er omstandigheden zijn waarbij een reactie iets langer op zich kan laten wachten. Wij proberen in ieder geval de volgende werkdag te reageren.

Partners

Ook zakelijk het juiste adres

Onze producten zijn ook erg in trek onder marketingexperts en event organisatoren. Zo is het mogelijk om onze producten te bedrukken. Je creëert dan letterlijk mobiele reclame voor jouw onderneming of festival. Verder worden onze festivalbrillen ook erg vaak gebruikt als merchandise of promotie artikel bij bijvoorbeeld productlanceringen of opleveringen. Op deze manier wordt een gebeurtenis echt als merk neergezet, komen jouw gasten non-stop in aanraking met jouw merk en is er ook de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.

Ok, dus dit is wat we doen! Kijk in de webshop wat we te bieden hebbenNaar de webshop

Top